Barn & unga

Dialog erbjuder olika workshoppar, pedagogiska föreställningar, dramatiserade sagostunder och dramatiserade guidingar för barn och unga.

Workshoppar

Många av våra workshoppar fokuserar på att genom dramapedagogik förbättra samarbetsförmåga och gruppkänsla, men vi jobbar också med rörelseglädje och kreativitet. Alla våra workshoppar utvecklar fantasi och uttrycksförmåga.

Läs mer om workshopparna i vår broschyr 

 

 

Pedagogiska föreställningar

Dialog utvecklar periodvis olika pedagogiska föreställningar till olika målgrupper. Syftet med en pedagogisk föreställning är att belysa ett fenomen eller ta upp olika teman via föreställningen, som sedan fungerar som grund för fortsatt diskussion. Till föreställningarna tillkommer alltid diskussion i anslutning till föreställningen och/eller pedagogiskt material.

Just nu : Ditt och Datt och det borttappade leendet

Se fler i vårt arkiv

Sinnenas Sagostig

Sinnenas sagostig är en annorlunda konstupplevelse där deltagarna få uppleva och utforska fantasifulla miljöer, i egen takt och med alla sina sinnen.

Sinnenas Sagostig är en idé utvecklad av Dialog -ett dramapedagogiskt resurscenter. Tanken är att skapa inspirerande och sinnesstimulerande miljöer där barn och unga får uppleva och utforska i sin egen takt. Vi vill väcka fantasin, skapa magi och inspirera. 

Kontakta oss för mer information.

 

Dramatiserade sagostunder

Dialog erbjuder olika dramatiserade sagostunder utifrån specifika berättelser eller önskemål. En dramatiserad sagostund är uppläsning av en saga med teatraliska inslag. Genom metoden fördjupas upplevelsen av sagan och ger lyssnaren både auditiva och visuella intryck.

Just nu : Ditt och Datt och det borttappade leendet

Se fler i vårt arkiv

Dramatiserade guidningar

Tillsammans med Brages friluftsmuseum erbjuder Dialog flera olika dramatiserade guidningar. Guidningarna levandegör historia och berättar om livet på en bondgård förr i tiden. Genom teatraliska inslag förmedlas fakta på ett fräscht och roligt sätt.

Våra dramatiserade guidningar : 

  • Vår på Harf
  • Höst på Harf
  • Jul på Harf
  • Pannkakstårtan på Brage, en dramatiserad guidning med Pettson och Findus
  • Jul på Brage, en dramatiserad guidning med Pettson och Findus
  • Stackars Pettson

Hör av dig!

För mer info och beställning av våra tjänster vänligen kontakta oss, så berättar vi mera!

dramadialog@gmail.com