Vad är Dialog?

Dialog – ett dramapedagogiskt resurscenter

Dialog är ett dramapedagogiskt resurscenter som utvecklar och erbjuder dramapedagogisk verksamhet. Är Ni i behov av kulturpaket, workshops, program till ett evenemang, fortbildning, TYKY-program? Ta kontakt så diskuterar vi gärna hur vi kan skräddarsy ett program enligt Ert behov.

Dialog erbjuder föreställningar, workshops, föreläsningar och skräddarsyr tjänster enligt efterfrågan. Verksamhetsområdet ligger främst i Österbotten, men vi tar även emot uppdrag i övriga Finland och utomlands.

I Dialogs verksamhet ligger dramapedagogiken som främsta grund för ett fostrande och kvalitativt konstnärligt uttryck. Drama är liksom bild, musik, dans och poesi en estetisk uttrycksform. Ett estetiskt förhållningssätt ökar våra möjligheter att urskilja, tolka och ta ställning till nya intryck. Det ger oss möjlighet att lära oss mer om våra egna och varandras tankar, känslor och upplevelser. I arbetet med dramaövningar, improvisationer, rollspel och teater utvecklas individens emotionella, kommunikativa, estetiska och kognitiva kompetens. Drama är en konstnärlig och pedagogisk arbetsform där skapandet bygger på lustfyllt lärande och processen är viktigare än resultatet.

Ladda ner pdf: Dialog_info2015

Intervju av Vasabladet: http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/59272 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s