Vår i luften, nya samarbeten och bilder

Påsken kom och gick med raketfart. Traditionsenligt var vi med och ordnade påskskoj på Brage Friluftsmuseum. Direkt efter påsken kom våren, känns det som iallafall. Våren betyder planering, inledande av ett nytt samarbete och ett stort tack til Svenska Kulturfonden för fortsatt förtroende. Vi ser fram emot att få köra igång våra nya idéer!

Just nu håller vi också på och sätter ihop nytt marknadsföringsmaterial inför hösten, bl.a. visitkort och en ny folder. Vi vill tacka fotograf Jonas Berqvist för de fina bilder han tagit åt oss! Störtkul var det!  Vill du se mer av hans bilder kan du besöka bloggarna  http://www.jbq.fi och på sevendays http://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/bq/.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s